• April 14, 2015

The Greenview home was an English Tudor that was neglected by its previous owners. The current owner of the home saw the potential it held. The work began with the master suite.

The layout of the rooms did not flow well, so the layout was changed. Two closets on the wall connecting to the bathroom were deconstructed to increase the size of the bathroom. Using excess space from an adjacent oversized room, two new closets were constructed, as well as a built in wall cubby. Drawers were added to the cubby for additional storage space.

For the master bath, a light cream, crackle glazed subway tile was installed in the shower and lower half of the remaining walls. Contrasting dark grey floor tiles were installed to accentuate the bright color of the wall tiles. A white vanity with a grey and white granite basin was installed. It allows for the beauty of a Carrera marble look with the durability of granite. The ceiling was painted an earthy blue paint to match the walls accent tiles. The upper sections of the walls were completed with a greenish blue Venetian plaster finish. The completed master bath now holds a serene spa look and feel.